Despre

Home | WRAP [Nasdaq: WRAP] | BolaWrap® Remote Restraint

Inventatorii unei solutii moderne

Misiunea noastra este de a creea tehnologii avansate pentru siguranta si securitatea publica.
SC NEW AKORD SECURITY SRL, cu sediul social in Str Dr. Joseph Lister, nr 15, camera 1, ap 2, sector 5, Bucuresti, C.U.I. RO 31041477 este o societate comerciala privata, cu capital integral romanesc, specializata in paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, insotire si transport valori, persoane, exploatarea mijloacelor tehnice antiefractie, interventie rapida in caz de eveniment, activitati de investigatie si protectie a persoanelor.

In dorinta de a ne dezvolta portofoliul de servicii si pentru a satisface orice nevoi de securitate ale clienților noștri existenți, in 2021 am semnat un contract de reprezentare cu un partener specializat in producerea de arme neletale. Acest protocol incheiat cu Wrap Technology din SUA ne ofera exclusivitate in promovarea si comercializarea echipamentelor neletale, in Romania si zona Europei de Est.

Dorim sa obținem satisfacția absolută a clienților, identificând toate nevoile de securitate ale acestora, stabilind obiective și indicatori clari pentru a evalua realizările noastre în raport cu așteptările clienților.

Stay Updated On Breaking News!