Intrebari frecvente

Investors | NASDAQ: WRAP | Wrap Technologies, Inc. | BolaWrap

Intrebari frecvente

Introduceți adresa de e-mail pentru a primi pachetul nostru pentru investitori

  Data Tip Descrierile documentelor Vizualizeaza
  05/19/2021 Form 4 Statement of changes in beneficial ownership of securities
  05/14/2021 8-K Current Report
  05/04/2021 8-K Current Report
  05/05/2021 Form 4 Statement of changes in beneficial ownership of securities
  05/03/2021 Form 4 Statement of changes in beneficial ownership of securities
  05/03/2021 Form 3 Initial statement of beneficial ownership of securities
  04/30/2021 2021 Proxy Statement Other Definitive Proxy Statements
  04/29/2021 10-Q Quarterly Report
  04/26/2021 Form 4 Statement of changes in beneficial ownership of securities
  04/23/2021 8-K Current Report

  BOARD OF DIRECTORS:

  Scot Cohen

  Executive Chairman

  Scot Cohen

  Michael Parris

  Director

  Michael Parris

  Patrick Kinsella

  Director

  Patrick Kinsella

  Wayne Walker

  Director

  Wayne Walker

  Kimberly Sentovich

  Director

  Kimberly Sentovich

  Jeff Kukowski

  Director

  Jeff Kukowski

  TJ Kennedy

  Director

  TJ Kennedy

  Kevin Sherman

  Director

  Kevin Sherman

  David Norris

  Director

  David Norris

  MANAGEMENT:

  Tom Smith

  President & Chief Executive Officer

  Tom Smith

  Elwood "Woody" Norris

  Chief Technology Officer

  Elwood “Woody” Norris

  Woody is a world renowned inventor, and winner of the $500,000 Lemelson-MIT Prize as Inventor of the Year in 2005. He served a Director & President

  Jim Barnes

  Chief Financial Officer

  Jim Barnes

  Marc Thomas

  Chief Government Affairs Officer

  Marc Thomas

  Rick Guilbault

  VP - Training

  Rick Guilbault

  Paul Manley

  VP - Investor Relations

  Paul Manley

  Stacie Sundberg

  Director of Sales Operations

  Stacie Sundberg

  Upcoming Events:

  June 10th, 2021

  WRAP to Present its Law Enforcement Technologies at LD Micro Invitational XI on June 10, 2021, at 5:00 p.m. ET

  Past Events:

  May 25th, 2021

  Wrap Technologies Inc (WRAP) Institutional Fireside Chat

  May 14th, 2021

  Benzinga Conference 2021: WRAP Presentation with CEO Tom Smith

  April 29th, 2021

  Q1 2021 Conference Webcast

  March 4th, 2021

  Q4 and Full Year 2020 Webcast

  Wrap Technologies este un inovator al soluțiilor moderne de poliție cu misiunea de a crea tehnologii avansate pentru siguranța și securitatea publica. Sediul central al Wrap este situat în Tempe, AZ. Compania are, de asemenea, birouri în Lake Forest, CA, Las Vegas, NV și New York, NY.

  Wrap a fost fondată în 2016 și este o companie cotată la bursă cotată pe piața de capital Nasdaq sub simbolul WRTC.

  Produsul emblematic al Wrap este dispozitivul BolaWrap Remote Restraint, iar compania are si alte produse în dezvoltare.

  Considerat drept „Cătușe de la distanță”, BolaWrap® este un dispozitiv de reținere manual de la distanță care descarcă o ancoră Kevlar® in lungime de 2,5 metri cu o viteza de 195m/s pe secundă pentru a înfășura picioarele sau brațele unui subiect într-un interval eficient de 3-8 metri .

  Fiecare ancoră are un cârlig cu 4 direcții la ambele capete. Coarda și cârligele sale sunt conținute într-un cartuș.

  Pentru a desfășura coarda, ofițerul încarcă un cartuș în dispozitiv, o siguranță este comutata în poziția off  care apoi luminează automat un laser de linie verde pentru precizie. Apoi ofițerul mută manual mânerul glisant în spate și butonul de activare este apăsat pentru a deplasa incarcatura.

  Fiecare cartuș poate fi utilizat o singură dată, iar un cartuș nou poate fi reîncărcat în dispozitiv în aproximativ 3 secunde.

  Creat pentru forțele de ordine și militare, BolaWrap este un instrument eficient de răspuns la distanță unor actiuni de violenta sau opunere la incatusare care asigură un spațiu sigur între subiect și agentul de politie.  Nu se bazează pe producerea durerii și este conceput special pentru a fi actionat in fazele incipiente ale unei confruntari în situatii cu potential de risc pentru a reduce riscul de rănire a subiectului, a martorilor sau a agentului de ordine publica.

  In cazul producerii de situatii agravente pentru sanatatea subiectilor imobilizati, BolaWrap permite intr-un timp foarte scurt să fie detasat putandu-se oferi sprijinul necesar persoanei aflate în criză.

  Atunci când întâlnesc un subiect care trebuie reținut, ofițerii se confruntă cu sarcina descurajantă de a detensiona situația (de a trece de la o stare de tensiune ridicată la o stare de tensiune redusă ) și luarea în custodie a subiectului fără a fi rănit subiectul, ofițerului sau persoanelor din apropiere.

  În general, nivelul de rezistență cu care se confruntă un agent de ordine publica din partea unui subiect potential agresiv, va determina nivelul de forță pe care agentul il va folosi pentru a obține  gestionarea optima a situatiei.

  Potrivit Institutului Național al Justiției din SUA, folosirea forței poate fi definită ca „cantitatea de efort solicitată de poliție pentru a constrânge respectarea legii de către un subiect care nu dorește”.

  Conform normelor internationale de gestionare si raspuns in situatii cu potential violent, BolaWrap  este considerat cea mai eficienta metoda pentru descurajarea si solutionarea conflictelor.

  Utilizarea unor niveluri mai ridicate de forță poate duce la vătămări grave sau la deces. Deși utilizarea unor astfel de niveluri poate fi justificată, optica nu este adesea înțeleasă de catre mediul social și nu creaza o imagine pozitivă si de incredere a forțelor de ordine publica.

  BolaWrap este destinat să servească drept instrument complementar dotarilor unui agent de ordine pentru a-l ajuta să împiedice actiunile ostile si sa retina în siguranță subiecții care nu se supun prevederilor legii, fără a fi nevoit să recurgă la utilizarea unor niveluri mai ridicate de forță.

  BolaWrap a fost conceput pentru a fi utilizat pe subiecți neconformi care trebuie să fie reținuți, dar nu răspund la comenzile verbale ale agentilor de ordine. Înainte ca o întâlnire să escaladeze până la un punct în care este necesară utilizarea forței letale, BolaWrap poate fi implementat pentru a ajuta la reținerea în siguranță a unui subiect de la distanță, fără a se baza pe a provoca durere pentru a obține imobilizarea.

  În cele din urmă, fiecare forță de ordine sau agenție își creează propria politică și proceduri care  să stabilească când BolaWrap ar trebui să fie utilizat.

  Wrap sugerează următoarele scenarii pentru momentul în care ar trebui utilizată implementarea BolaWrap:

  • Subiecți ușor agresivi
  • Subiecți sinucigași / Persoane în criză
  • Subiecți aflați sub influența alcoolului și a drogurilor
  • Subiecți înarmați (nu cu armă de foc), non-agresivi, neconformi
  • Operațiuni Speciale (Poliția Națională, Poliția de Frontieră, Jandarmerie si Poliția Locală)
  • Controlul protestelor violente (Poliție și Jandarmerie)

  BolaWrap a fost si este folosit de aproximativ 35 de state ale lumii de diferite agenții de aplicare a legii.

  În multe cazuri, simpla prezență a liniei verzi laser a BolaWrap a fost suficientă pentru a motiva subiectul să se conformeze.

  În alte cazuri, BolaWrap a fost folosit pentru a încheia cu succes și a detensiona situatia, permițându-i agentului să retina subiectul fără a-l rani.

  Factorul de șoc creat de înfășurarea bruscă și sunetul puternic al dispozitivului BolaWrap care a fost declansat au ajutat foarte mult la solutionarea pozitiva a multor evenimente violente.

  În prezent, există mai mult de 500 de agenții de poliție, reprezentând 44 de state, în toate Statele Unite, care foloseste BolaWrap, cu multe alte agenții în prezent în proces de instruire și elaborare a politicilor pentru departamentul lor.

  De la începutul anului 2018, peste 2000 de agenții de poliție au contactat direct compania solicitând demonstrații BolaWrap, pregatire si instruire.

  Compania a petrecut anul 2019 construind o rețea de distribuitori la nivel național pentru a sprijini distribuția companiei BolaWrap în Statele Unite. Compania are acum 12 distribuitori americani care acoperă 50 de state, in Europa cateva state ca, Italia Belgia, Olanda si Spania si-au dotat ofiterii de politie cu BolaWrap.

  Acum si in Romania prin New Akord Security SRL

  Până în prezent, WRAP a livrat produse BolaWrap în 44 de țări diferite. Fiecare țară se află în diferite stadii de testare, avizare sau de utilizare a BolaWrap.

  WRAP are peste 30 de distribuitori internaționali pentru a facilita distribuția globală, iar alte licențe de export și distribuitori sunt în curs de semnare.

  Activistul Redditt Hudson, președinte al consiliului de administrație al proiectului de etică și director de teren regional al Asociației Naționale pentru Avansarea Persoanelor de culoare, a declarat despre BolaWrap: „Oricând poți avea un răspuns mai uman față de cineva în criză, nu este numai bun pentru departament, este bine pentru societate.

  Cu BolaWrap, ofițerii pot reține în siguranță subiecții fără a risca rănirea gravă a subiectului, așa cum ar fi cazul în care ar trebui să se utilizeze niveluri mai mari de forță.

  BolaWrap este clasificată ca o armă neletală și, în general, este percepută de către forțele de ordine ca fiind la un nivel scăzut în ceea ce privește continuitatea utilizării forței.  Alte dispozitive de pe centura de serviciu a polițistului au scopul de a provoca durere pentru a obține supunerea unui subiect (de exemplu, bastoane, spray-uri cu piper, arme cu electrosocuri, pistoale etc.).

  Asemănător cătușelor, BolaWrap este un dispozitiv de constrângere conceput pentru a restricționa mișcarea picioarelor sau a brațelor unui subiect și nu intenționează să provoace durere pentru a obține retinerea subiectului.

  În cazul în care un subiect nu poartă îmbrăcăminte, BolaWrap se poate înfășura în continuare, iar cârligele mici de la capătul legăturii pot pătrunde în pielea subiectului.

  În ceea ce privește potențialul de înfășurare a gâtului, BolaWrap are un laser cu linie verde pentru precizie, iar agentii de ordine sunt instruiți să nu foloseasca  BolaWrap deasupra zonei cotului subiectului.

  Deși probabilitatea unei imobilizari reușite poate scădea dacă un subiect este in miscare, BolaWrap poate fi în continuare eficient și poate înfășura picioarele subiectului.

  Fiecare institutie își poate crea propriile politici și proceduri pentru a stabili în ce scenarii ar trebui utilizat BolaWrap.

  Dispozitivele de diversiune sunt utilizate în mod obișnuit de către forțele de ordine ca instrument de distragere a atenției unui subiect. Sunetul de desfășurare a BolaWrap va surprinde un subiect și îi va distrage atenția, oferindu-le agentilor de ordine secunde vitale pentru a-și pune în aplicare planul de arestare în siguranță a suspectului.

  În cazurile de utilizare de până acum, sunetul s-a dovedit a de-escalada întâlnirea, determinând subiectul să se supună polițistului.

  În plus față de tocul Kydex oferit de companie pentru a transporta BolaWrap, compania oferă și o clemă pentru centură care permite agentilor de ordine să fixeze BolaWrap pe centura de serviciu, sau în interiorul buzunarului exterior al vestei.

  BolaWrap este un dispozitiv usor de folosit .

  Wrap Romania oferă instruire în utilizarea sigură și corectă a dispozitivului de imobilizare de la distanta prin instructori autorizati BolaWrap pentru a certifica si instrui lucratorii de ordine publica.

  Instructorii astfel avizati  îi pot instrui apoi pe restul agentilor de ordine din departamenul lor.

  BolaWrap are un preț bun în raport cu alte instrumente mai puțin letale. Prețul real depinde de o varietate de factori, inclusiv de cantitatea comandată și de locația clientului. Vă rugăm să solicitați o ofertă pentru informații specifice privind prețurile pentru departamentul dumneavoastră..

  BolaWrap a fost inventat de directorul tehnologiei Wrap, Elwood G. „Woody” Norris.

  Woody este un inventator american premiat și autor al a peste 80 de brevete americane, în principal în domeniul ingineriei electrice și acustice. Woody a fost câștigătorul Premiului Lemelson-MIT din 2005 pentru invenția sa a unui sistem de „sunet hipersonic” care permite focalizarea sunetului cu o precizie ridicată – o tehnologie utilizată în prezent în armele sonore direcționate de către militari

  Compania continuă să primească nenumărate solicitări de cumpărare a BolaWrap de către persoane fizice, securitate privată, instituții de sănătate mintală.

  BolaWrap este disponibil în prezent numai agențiilor de aplicare a legii și militare. Cu toate acestea, compania anticipează punerea BolaWrap la dispoziția altor profesioniști în viitor.

  WRAP lucrează, de asemenea, la o versiune a BolaWrap care nu este alimentată cu praf de pușcă, pentru a face dispozitivul mai ușor de utilizat de către consumatori.

  https://www.youtube.com/watch?v=LrrDzTa3uHM

  https://www.youtube.com/watch?v=_iA3EQbETVg

  https://www.youtube.com/watch?v=hdQ03jBECN0

  https://www.youtube.com/watch?v=81EQBBYL4Fw

  https://www.youtube.com/watch?v=xB8-nwb6i7A

  https://www.youtube.com/watch?v=-GDXyde0sGU

  https://www.youtube.com/watch?v=xLrPFmz_8ss

  https://www.youtube.com/watch?v=gNB819VcYJA

  https://www.youtube.com/watch?v=JDWJAT4g4Sk

  https://www.youtube.com/hashtag/bolawrap

  BolaWrap – „Cătușe de la distanță”

  BolaWrap reprezintă un instrument care și-a dovedit eficacitatea în rândul unităților de poliție din alte state evoluate, acesta fiind folosit pentru imobilizarea inofensivă a persoanelor agresive, bolnavi psihici periculoși, infractori periculoși.

  Dispozitivul Bola Wrap poate fi asimilat cu o „armă neletala” și se bazează pe bolero-ul argentinian de tip laso, acesta fiind conceput în scopul de a reține persoane de la distanță, fără a le cauza vătămări, acesta descărcându-se ca o ancoră pentru a înfășura picioarele sau brațele subiectului la un interval eficient de 10-25 metri.

  PROTV

  Este vorba despre o armă alternativă la pistolul cu electroșocuri, care funcționează într-un mod similar cu lansatorul de pmză de păianjen folosit de celebrul supererou. Aparatul folosește un laser pentru a detecta suspecții, iar apoi lansează o coardă care se înfășoară în jurul acestora și îi imobilizează, potrivit DailyStar.

  Producătorul american Wrap Technologies spune că aparatul este eficient în cazul în care autoritățile au de a face cu persoane sub influența drogurilor sau cu probleme psihice.

  Infractorii sunt legați de la distanță, astfel că dispozitivul reprezintă o modalitate non-violentă de a imobiliza persoanele periculoase fără a le răni, precizează compania.

  “Este o unealtă inspirată din Spider-Man. Lansează o coardă din kevlar de 2,5 metri și ești înfășurat cât ai clipi”, a explicat Doug Sear, directorul companiei care importă dispozitivele în Marea Britanie.

  Coarda este aruncată de aparat cu o viteză de 200 de metri pe secundă, iar “cartușul” poate fi înlocuit în doar câteva secunde, astfel că arma este ideală în cazurile în care polițiștii trebuie să rețină mai multe persoane, mai spune producătorul.

  https://www.mai.gov.ro/noi-dotari-pentru-politia-romana/

  https://www.youtube.com/watch?v=whz7yz-tdZU

  https://www.youtube.com/watch?v=QDtf6mGq_Bw

  https://www.youtube.com/watch?v=pzXEiP70uzo

  https://www.youtube.com/watch?v=aEMPPi23JVA

  https://www.youtube.com/watch?v=uo9Ifz23DjU

  https://www.youtube.com/watch?v=0p3AXNscrLg

  https://www.youtube.com/watch?v=0SL88gmKY6U

  Stay Updated On Breaking News!